Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 20. lokakuuta 2014

Inspiraatiota odottamassa

Hah! Täällä vielä ollaan. Vaikka lukijamäärien perusteella pitäisi epäilemättä jättää blogi kokonaan herrashenkilön hoidettavaksi, päätin kuitenkin jatkaa tutulla linjalla. Kiitos ja anteeksi. Ja kiitos kaikista mahtavista kommenteista edelliseen postaukseen. Teki mieli painokkaasti väittää, että yhtään miestä ei ole hevosharrastuksen takia vahingoitettu, mutta kun katsoi tänäiltana tihkusateessa pimeässä tapahtunutta trailerin renkaanvaihtoa, enpä taida sanoa mitään...

Oli tarkoitus kirjoitta pidempi raportti viime viikkojen tekemisistä ja kivoista asioista, mutta tällä hetkellä on takki tyhjä. Vähän liikaa tallin ulkopuolisia asioita, liikaa selviteltävää, liikaa aikatauluja. Ei ihme, että se alkaa haitata harrastamistakin. Viime aikoina jokaikiselle sovitulle tunnille olen syöksynyt joko viime hetkellä tai reilusti myöhässä. Olisi outoa, jos se ei vaikuttaisi suoritukseen. Hevonen on hoidettu, ja on taas täydessä iskussa, mutta ratsastajalla on paketti levinnyt ihan kokonaan. Varmasti oli aika jo sen pakollisen alamäen, joka aina tulee. Nyt on aika toivoton olo. Varmasti muutaman päivän tai viikon kuluttua tilanne on normalisoitunut, mutta jos just nyt kysyttäisiin, niin sanoisin varmasti, että vuosikausia on tahkottu ja mihinkään ei ole päästy.

Mutta huomenna on ehkä parempi päivä? Ja tuleehan näitä tuntemuksia muillekin, tuleehan?

6 kommenttia:

 1. Kylla, useinkin...tyo haittaa harrastuksia pahasti....

  VastaaPoista
 2. TULEE! Hevoselleni nousi yllättävä kuumepiikki viime perjantaina, jonka johdosta se ihan syystä sai kävellä viikonlopun. Mutta hupsista, olen sotkenut aikatauluni, ja totean maanantaina juoksevani koiran kanssa eläinlääkärillä ja sen jälkeen säntäileväni apteekin ovelle ennen sen sulkeutumista, ruokakauppaan sen jälkeen ja takaisin eläinlääkärille maksamaan ilahduttavan laskun. (On muuten hevosen röntgaaminen ja klinikkakäynnit halpaa lystiä verrattuna koiran vastaaviin, terkut vaan Insinöörille.) Nakitin sitten kaverin raahaamaan hevosta jonkun minuutin narun jatkeena, jotta se "luulee liikkuneensa".

  Tänään "HUPSISTA", olenkin sopinut after work miitin. Siis mitä?? Kuka idiootti tämmöisiä sopii muutenkin vähäisten valon tuntien viedessä ajan ja energian? Hevonen "saa jatkaa" lomailua vielä tämänkin päivän. Huomisen olinkin jo etukäteisviisaana nakittanut itseltäni pois, mutta sitten on vielä ihmeteltävänä lauantainen HIHS ja voihan hohhoijaa.

  Onneksi voin sentään uskotella, että tämä loma tulee ihan tarpeeseen tuon hetkellisen kuumeen vuoksi, varovarovaro- extra cautious-toimenpiteenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuli käytyä myös kissalääkärissä, ja sen kokemuksen jälkeen en aio pitkään aikaan valittaa enää hevoslääkäreiden hinnoista!
   Ja on muuten yllättävän vaikeaa järjestellä noita muita mahdollisia iltamenoja. Aina välillä tulee innoissaan sovittua jotain, ja sitten kuitenkin kiroan, että ei kun mulla on se hevonen... Jos tallille ei mene, niin vähän huono omatuntohan siitä kuitenkin tulee!

   Poista
 3. Voi kuule, tulee todellakin! Onneksi suunta on vain ylöspäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä onneksi tuntuu taas siltä :)

   Poista