Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ruunat tuunaa

Kevään 2012 muoti on monipuolista. Kaikille löytyy omaan makuun jotakin. Leikkaukset ovat ilmavia ja rentoja, linjat laskeutuvia ja esimerkiksi rypytykset ja laskokset sekä ilmava pitsi ovat suosittuja. Juhla-asuissa nähdään erityisen paljon malleja, joissa leikkaus paljastaa esimerkiksi toisen olkapään tai on muuten epäsymmetrinen.

Myös muotikonsulttimme Mr Charly on perehtynyt kevään trendeihin. Annetaanpa Charlyn itse kertoa:- No täällä meidän tallilla ollaan vähän sellaisia laumasieluja. Kun joku saa hyvää ruokaa, kohta kaikilla on samanlaiset purkit. Kun joku ostaa jonkun loimen, alkaa samoja tulla muillekin. Joskus ne jopa käyvät shoppailemassa silleen, että joku ostaa muillekin samat kamat tai ne ostaa monta kokoa ja sovitettuaan  trokaa ylimääräiset sitten naapurille. Meitä alkoi poikien kanssa vähän ärsyttää se, kun kaikilla on aina samaa ja siitä me keksittiin tämä tuunaustouhu.

- Kyllä siihen vaikutti olennaisesti myös tämä kevään tulo. Kun aamusta iltaan saa hikeä pukaten seisoa tuolla aurinkoisella kalliolla, piti jotenkin varmistaa että "alueet saa ilmaa" kuten ne jo aikanaan Fakta Hommassa sanoivat. Ja onhan niitä kaikenlaisia virkkaavia poikia ja muita sellaisia. Me alettiin sitten toteuttaa näitä kevään trendien mukaisia pitsejä ja liehukkeita ihan itse.

- No joo, on siinä sellainen liikunta-aspektikin mukana. On katseltu kun jackrussellin pennut on keksinyt aika hauskoja pelejä, ja sitten mekin alettiin. Otettiin sellainen "tartu tiukasti hanuriin ja näppäile mua" -ote toistemme takamuksista. Ja sitten vedetään volttiavolttiavolttia ympäri niin lujaa kun pystyy. Venyttää muuten kivasti lihaksia ja tekee hyvää tasapainolle.

- Niin, tällasia me ollaan nyt sitten tehty:

Ja tälle loimelle joudutaan nyt sanomaan Adios, Amigo.


- Jaa, jatkoa? Tämä tuunaaminen on kyllä tosi kivaa, kun nyt olemme hyvin alkuun päässeet. On meillä jo pari muutakin temppua. Ton kaverin ihmiset on paikkailleet sen loimia jeesusteipillä, ja siitäkin saa nyhtämällä aika kivoja suikeroita kyljille roikkumaan. Siinä on kyllä se kurja puoli, että se epiloi turpakarvat aika tehokkaasti kiinni tarttuessaan. Niinhän ne sanoo, että ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville?

Halki, poikki ja pinoon. Myös toinen kylki on näppärästi rei'itetty. Ja jos joku ei havaitse, niin tästä on silppuna sekä päällikangas että vuori.


- Joo, mamma vissiin tykkäsi, kun toi tänään uuden loimen. Siinä taitaa olla vähän enemmän vastusta, kun lapuissa luki jotain "extra strong" ja "ripstop". Mutta kyllä me vielä sekin selätetään. Pitäähän tässäkin harrastuksessa olla aina uusia tavoitteita.

- Lopuksi me voitais vetäistä poikien kanssa tällainen pikku biisi, joka keksittiin tuunauspuuhien yhteydessä. Laulakaa kaikki mukana:

ruunat tuunaa
se on tosi kivaa
ne ottaa loimest kii
tuu mun kanssa tuunaa
ei anna taukoo
ne hampailla kauhoo
nyt loimi joustaa
mun kanssa tuu jo

mut mammat piinaa
meidän kimpus riivaa
ne kaikki hoilaa
ettei muka saa tuunaa
ne ponia vaivaa
yritän tarhaa raivaa
ne vaatii liikaa
mun kanssa tuu jo

(MC Charlya ja Tarhapoikia inspiroi Tanza Kuduro/ Mammat riivaa)

5 kommenttia:

 1. HIhii! Luovaa ja omatoimista! EIkä saa tappaa toisten luovuutta vaan pitää yrittää kanavoida sitä.

  Luovuuden tukeminen käy ikävän kalliiksi lompakolle, kuitenkin...

  Sinä kirjoitat aina niin hauskasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen ilmeisesti ollut ihan väärässä, kun olen yrittänyt kanavoida hevosen luovuutta esimerkiksi kouluratsastukseen - tässä sen todelliset taidot tulee esille. Onneksi revitty loimi oli halpa, mutta silti tämä menee vähän sarjaa "huumorikin on defenssimekanismi"...

   Poista
  2. Onneksi oli halpa. Useimmiten ne hajottaa just sen kalleimman mahdollisen, kun kerrankin päätät ostaa ihan sikahyvän ja kestävän, nin sille tapahtuu kummia.

   Joskus huumori on tiukissa. Tintti ja PInke esimerkiksi kumpikin löytävät AINA sen likaisimman ja märimmän paikan, johon menevät pitkälleen. Jälkimmäisen kohdalla on tiettävästi havaittavissa jonkunlaista edistystä iän myötä, mutta ensimmäinen jatkanee taivaslaitumille saakka.

   Pinken suhteen olen toiveikas, että saan hänestä Tintin puunaukseen joskus apua. Nyt Pinke yltää vain Tintin mahan korkeudelle ja lähinnä hankaloittaa tuota tallillaoloa. Juoksemalla siis sinne kuraan... Minkäs teet kun omat kädet on kiinni hevosessa.

   Poista
 2. Tuo ensimmäinen kuva on niin ihana :) Vaan mikrofoni puuttuu kuvan etureunasta kun C kommentoi toimittajalle ruunien tuunaus-harrastuksista! Voisin hyvin kuvitella kympin uutisten loppukevennykseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä varsinainen kympin uutisten loppukevennys koko hevonen... :)

   Poista