Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 10. joulukuuta 2012

Valoa tunnelin päässä

Joko uskaltaisi... no ei ehkä vielä kuitenkaan... mutta...

... Leolla on nyt tapahtunut käänne selvästi parempaan suuntaan! Tulehdusarvot ovat laskussa ja haavan vuotaminen vähenee. Tänään jo lupailtiin, että kotiutus voisi olla edessä viikon puolivälissä, jos muutoksia pahempaan ei tapahdu.

Tuntuu niin hyvältä, kun muutama päivä meni kuin sumussa peläten. Itsenäisyyspäivän juhlinnat olivat kai kivoja. Sukujuhlat olivat kai kivoja. Minä vain itkeä tihrustin, kun tulevaisuus näytti niin synkältä. Mutta ehkä tämä sittenkin tästä?

Niin ihmeellistä oli nähdä, miten reipas potilas oli kurjimpinakin päivinä. Ei se itse tuntunut ollenkaan kärsivän tai ymmärtävän. Perjantai-iltana jo ajattelin jättäväni jäähyväisiä, kun Leo laittoi pitkäksi aikaa päänsä kainalooni ja oli ihan hiljaa. Eilen, kun pahin oli jo ohi, herra tunki koko päänsä lääkäriltä jääneeseen 42-koon kumisaappaaseen ja pärski sen jälkeen loukkaantuneen näköisenä.

Toivotaan, toivotaan edelleen!

Minun pojat. Edellinen käyntikerta Viikissä ähkimässä marraskuussa 2011.

11 kommenttia:

 1. Voi Sanna, nää on ihan mahtavan hyviä uutisia! Nyt mä täällä tihrustan itkua, puoliksi ilosta ja puoliksi myötätunnosta, kun mietin, miten hirveitä viime päivät on sulle olleet :( Pidän niin isosti peukkuja, että tästä alkaa pitkä hyvien uutisten putki! Tsemppiä teille molemmille ja Leolle paljon rapsuja!

  VastaaPoista
 2. Peukkuja, paljon peukkuja.
  Just aamulla mietin, että mitenhän siellä voidaan. Onneksi on valoa tunnelin päässä!

  VastaaPoista
 3. Odotan sitä postausta jonka jälkeen a)ei itketä b)voi huokasta helpotuksesta.
  Vielä taitaa hetki mennä jännityksessä. Upeaa kuitenkin että suunta on oikea!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että näkyy valoa jo (: Toivottavasti toipuminen jatkuisi nyt, niin ei tarvitsisi jännittää enää.

  VastaaPoista
 5. Selvisikö lainkaan, mistä tuo suolikiertymä johtui tai miksi se oli tullut noin vaan? Vaikka en tunne teitä, toivon teille parasta ja heppaselle pikaisia paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ei ollut mitään selvää syytä! Ei löytynyt hiekkaa tai mitään tukosta, joka olisi selittänyt kiertymän. Itse kyselin, olisiko päivällä tapahtunut reippaampi piehtarointi voinut aiheuttaa kiertymän, mutta kuulemma ei: voimakkaat oireet alkavat kuulemma aika heti kiertymisen jälkeen, eli olisin sen silloin huomannut.

   Poista
  2. Ok...eipä noista hevosista ikinä tiedä, aina voi sattua huonosti, ja niillä, joille ei satu, saattanee olla hitusen onnenapiloita matkassa. Korvaako vakuutus tapahtunutta? Toivottavasti, sillä viikki on kukkaroa keventävä paikka :S

   Poista
 6. Kiitos kaikille taas ihanista kommenteista! Nyt alkaa tosiaan ehkä näkyä (lähestyvän junan?) valoa tunnelissa: tulehdusarvot ovat laskeneet ja vointi alkaa parantua. Antibiootit on lopetettu tänään.

  VastaaPoista
 7. Ihania uutisia! Oikea ennakkojoululahja. Nyt vain kaikki sormet, varpaat, kaviot ja korvannipukatkin ristiin, että tämä oli nyt tässä. Paljon helliä haleja ihanalle Leolle! Nuuhki ja nuuskuta sitä, halaa ja rutista. Se on kuitenkin vielä täällä ja nyt näyttää hyvältä! Ihanaa!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja ei tule mitään pahempaa. Ja muuten todella ihana blogi! Oliko tuo joka on nyt hevossairaalassa Leon? Mutta oikein itku tuli silmään kun kun luin noita inhottavia sairaala juttuja. Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta! :) Yritä jaksella! :)

  VastaaPoista