Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kesä yksillä

 

 
 
Laidunkausi alkoi! Siinä missä hevonen on keskittynyt viikon verran varsinaiseen ydinosaamiseensa, on ratsastaja puolestaan viettänyt koko vapun sängynpohjalla kuumeen ja poskiontelontulehduksen kourissa. Sen verran raju oli tauti, että tälläkin hetkellä olo ei ole vieläkään kovin hevosteluun innostuva - ja se on jo aika paljon se. Tänään olisi kuitenkin tarkoitus varovasti hinautua ratsaille ja katsotaan, miltä sitten tuntuu. Paljon olisi kirjoitettavaa, mutta pidemmät raportit tulevat sitten kun kykenen jonkunnäköiseen ajatteluunkin.

6 kommenttia:

 1. Sen verran kuumehouruissa taitaa ratsastaja olla vieläkin, että vappu ja juhannus menevät iloisesti sekaisin ;) Kyllä hevosten kelpaa nyt nauttia laidunkaudesta, ja toivottavasti myös ratsastaja paranee pikapuoliin ja pääsee taas hevostelun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Taitaa tosiaan olla vielä osa aivoista jossain muualla. No, vappu tai juhannus - kuka näitä laskee... :)

   Poista
 2. Täällä myös hihiteltiin myöhäiselle vapulla :) Paranemisia, mähän sanoin, että pitäisi ottaa iisisti eikä leikkiä lentsujen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puhalsin sitten hapenottokykytestissä alle puolet siitä, mitä pitäisi - ei ihme, jos on vähän nuutunut olo kuukauden sairastamisen jälkeen...

   Poista
 3. Toisaalta eikö makoilu ole ratsastajan ydinosaamista? Meillä ainakin sujuu makoilu paremmin kuin ratsastus. ;) Hyvä, että kykenet tallille taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehkä haluaisi tulla muistetuksi pelkästä makoilusta, mutta kieltämättä sekin ehkä sujuu paremmin kuin ratsastus ;) Kyllä tämä tästä!

   Poista