Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 20. joulukuuta 2010

Edistystä

Viime päivinä on tehty aika monipuolisesti kaikenlaista. Yksi ilta rakentelin maneesiin estetolpista ja puomeista pyöröaitauksen tapaisen ja harjoittelimme siellä maastakäsin -juttuja. Kumma kyllä Charly osoitti merkkejä ihan yllättävästä aivotoiminnasta ja tajusi heti, että aitauksessa kuuluu liikkua ihmisen osoittamaan suuntaan ja sovitulla nopeudella. Myös väistättelyt ja peruuttelut riimussa onnistuivat. Mutta maastakäsin-touhukin vaatii selvästi oikeat varusteet: Liian lyhyt ja kevyt riimunnaru vaikeutti oikeasti harjoittelua. Täytyykin ottaa käyttöön jo kertaalleen hankittu, kotona odottava veneköysi...

Lauantai-iltana väännettiin koulua oikein tosissaan. Gramaanit oli taas kaulassa ja heti niiden myötä Charly liikkuu paljon energisemmin. Pia oli samaan aikaan maneesissa ja teki kyllä tosi hyvää, kun sain välikommentteja ja neuvoja, mitä milloinkin pitäisi tehdä enemmän. Sain välillä todella hyvin takapään alle - aika hienoa tuntea, että tälläkin  hevosella on moottori, joka kunnolla käy! Kunpa tuon tuntemuksen saisi siirrettyä myös apuohjattomaan ratsastamiseen. Lopussa oikein reviteltiin laukkaa ja tehtiin Charlyn lemppariliikettä laukkaväistöä. Sitä vedettiinkin jo ihan tukka tötteröllä mutta kuitenkin riittävästi koottuna.

Eilen Charly  kävi tunneilla ja sen lisäksi kävimme kentällä leikkimässä lumihangessa. Nyt onkin ennätyslumet, kuulemma 71 cm. Polveen se hanki ylsi meitä molempia, ja oli ihan reipasta menoa vedellä ravia ja tehdä paljon siirtymisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti