Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 7. syyskuuta 2015

Playsson.netin tapahtumakalenteria syksylle

Playsson.netin syksyn tapahtumakalenteri alkaa valmistua, ja kahdesta ensimmäisestä tapahtumasta on jo tietoja julkistettavaksi! Portaalin yhtenä kantavana ajatuksena on järjestää toimintaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja sitä periaatetta toteuttavat varsin hienosti  myös nämä kaksi ensimmäistä tapahtumaa:

Syyskuun lopussa aloitetaan henkisellä valmennuksella. Yksi ratsastajan henkisen valmennuksen kärkinimiä, NLP-kouluttaja ja hevoskirjailija Katri Syvärinen pitää Tampereella sunnuntaina 27.9. noin kolmen tunnin tilaisuuden "Henkinen valmennus kehittyvän ratsukon tukena". Olen itse ollut pari vuotta sitten Katrin pitämällä kurssilla ja suosittelen lämpimästi - sieltä sai hyviä työkaluja ja ajatuksia, jotka kantavat edelleen tähän päivään asti! Todennäköisesti lähden tämänkertaiselle luennolle itsekin (ja sitä paitsi Tampere on paras kaupunki, kysykää vaikka Kessiltä...). Luennolle mahtuu kuitenkin vain 30 nopeinta, joten ilmoittautumisessa ei kannata aikailla! Hevosbloggaajat saavat tapahtumasta myös 5 euron alennuksen, joten jos bloggaat, mainitse blogistasi ilmoittautuessasi. Alennus koskee kaikkia, blogin kokoon ja lukijamääriin katsomatta.
Henkisesti valmennettuina voikin sitten lähteä seuraavana viikonloppuna Tallinnaan? (Kyllä, edelleenkin siis toimitaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella...) Koko viikonlopun 2-4.10. ajan Tallinnassa on Tallinn International Horse Show, jossa on maailmancupin osakilpailut sekä koulu- että esteratsastuksessa ja lisäksi paljon muitakinluokkia. Tallinnassa on ollut perinteisesti osallistumassa myös paljon suomalaisia ratsukoita, joten on varsin mielenkiintoista lähteä kannustamaan suomalaisia voittoon ja samalla saada tarkempaa näkökulmaa eteläisen naapurimaamme hevoskulttuuriin. Ohjelmassa on tietysti myös expo, kuten kunnon horse showssa kuuluukin.

Lippujen hinnat Tallinnassa ovat jo lähtökohtaisesti varsin edullisia suomalaisiin tapahtumahintoihin verrattuna. Playsson.net tarjoaa kuitenkin 5 % alennuksen kaikista ennakkoon ostetuista lipuista koodilla PLAYTIHS kisojen virallisen lippupalvelun kautta ostettaessa.

Hyvä mahdollisuus yhdistää kansainvälistä ratsastusurheilua syyslomareissuun?


Lisääkin kaikkea muuta hauskaa on tulossa, jopa jotain missä minäkin pääsen esittelemään vahvuusaluettani ratsastajana... (ajattele taikasanaa "huono istunta")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti