Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syyssiivous

Tällä kertaa pitää vaan lyhyesti mainostaa kivaa palvelua, josta toivottavasti on pääkaupunkiseudun ratsastajille ja hevosenomistajille apua: Satula.com on avannut Espoon myymäläänsä hevostarvikekirppiksen, johon yksityiset voivat jättää myyntiin hevos- ja ratsastustarvikkeitaan itse määrittelemäänsä hintaan.

Parin pikaisen käyntikerran perusteella uusi palvelu ollaan löytämässä hyvin ja vaihtuvuuttakin tavarassa on. Hinnat vaihtelevat näköjään varsin laidasta laitaan, ja bongasin joukosta muutaman hyvän löydön. Joukosta löytyi toki myös sellaistakin kamaa, josta jäin ihmettelemään, miten kukaan on enää jaksanut nähdä vaivaa niiden kirppikselle raahaamiseksi... Rohkaistuin jättämään myös omaakin kaapintäytettä sinne myyntiin - toivottavasti hyvällä menestyksellä!

Työssäkäyvä ihminen kiittää myymälää myös parin illan myöhemmästä aukioloajasta, vaikka myös lauantaiaukiolo olisi poikaa... Ehkä aikoihin tulee muutosta syksyn myötä? Myymälä on nimensä mukaisesti keskittynyt vahvasti juuri hevosen tarvikkeisiin (erityisesti satulat, huovat ja satulatarvikkeet). Muille kuin hevosenomistajille tarjonta oli siis ainakin ennen kirppistä vähäinen koirien varusteita lukuunottamatta. Luulen silti kilpailun tekevän hyvää Espoon hevostarvikeliikkeille.

Joo, ja tietysti ennakkotuhlasin kirppikseltä saatavat huikeat tulot (???) uuteen Kingslandin padityyppiseen huopaan (mielestäni varsin kohtuulliset 35 euroa)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti