Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 27. tammikuuta 2014

Takaisin töihin!

Nyt loppui lomailu! Tämä tyttö lähtee töihin!

Voi onnen päivä. Ensimmäistä kertaa Kessin selässä tämän vuoden puolella. Itse asiassa marraskuun jälkeen... Pikkuisen jännitti. Valmistauduin suureen hetkeen ravistelemalla ensin vatsalihakset oikeille paikoilleen Charlybicillä ja sen jälkeen tankkasin ennaltaehkäisevästi tallikaverin leipomia "putoamismuffinsseja".

Kessi oli ihan onnesta soikeana, kun toin satulan ja suitset. Vaikka se yleensä malttaa hyvin odottaa, oli nyt jo suitsien laitto pieni haaste lyhyelle ihmiselle, kun Kessi oli jo ihan korvat tötteröllä menossa. Juoksutin sen ensin perusteellisesti kentällä (hyvää ravia, hyvää vasenta laukkaa ja kelvollista oikeaa laukkaa parin pienen pukin säestämänä). Sitten turvallisesti seinien suojaan ja maneesiin, ja selkään.

Se tuntui tutulta ja ihanalta. Juuri minulle sopivalta. Onhan se nyt vähän vino ja lomailleen oloinen, mutta vaikutti ja näytti ihan tyytyväiseltä. Pari pientä muulinpotkua tuli, ja vähän ohjien nyhtämistä. Mutta eikös nämä olekin niitä asioita, joita en nyt saa ajatella? Treeniä vaan, vähitellen pidempään ja rankemmin. Sitten katsotaan, mihin suuntaan homma kehittyy.

Kyllä se tästä?

PS. Sekä hummalle että mammalle on kertynyt sairasloman aikana muutaman vyönreiän verran keskikessiä (sic!). Se pitäisi saada nyt poistumaan mahdollisimman pikaisesti...

11 kommenttia:

 1. :D ai miten kiva sellainen hyvänmielen postaus:) ja humputtelehan hevosellasi menemään hyvillä mielin ja koita olla kovin miettimättä ja stressaamatta hevosen olotilaa pienistä poikkeavista korvanheilautuksista lähtien;) toki maalaisjärki pitää olla matkassa mutta ei se ressaamalla parane. Itselläni on tosiaan 21-vuotias hevonen jolls on ollut ja toki on edelleen nivelvaivaa,keuhkotkaan ei enää ole niin priimat ja muutakin vanhuuden vaivaa on alkanut ilmetä. Met käymme vanhuksen kanssa liikuskelemassa positiivisella asenteella,ei niinkään ajatellen mikä tänään on huonosti, vaan mikä tänään on hyvin. Nytkin vanhus on liikkunut iloisesti, ei yskähtänyt kertaakaan ja liikutuusta seuraavana aamuna jalat olivat aivan priimat,ei lämpöä. Tokihan samalla on joitain ongelmiakin mutta itse jaksaa huomattavasti paremmin kun vaan koittaa sina löytää kaikesta jotain hyvää. Tsemppiä! -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Eihän se tosiaan stressaamalla parane, eniten minua on kuitenkin huolestuttanut se, että kun lääkärien kommentit ovat olleet niin ristiriitaisia, että jos vahingossa kuitenkin nyt ratsastamalla "liian aikaisin" teen enemmän vahinkoa. Täytyy nyt vain kuitenkin antaa mennä ja toivoa parasta!

   Poista
 2. Hihi, hienosti valmistauduttu putoamismuffinseineen. Eikös se keskikessi oo myöskin valmistautumista, eli pehmennystä mahdollisen hiekkakylvyn varalta? Ihania ratsasteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ihanan positiivinen suhtautuminen tuohonkin asiaan :D Täytyykin ajatella myös nuo läskit tuolla tavalla positiivisesti!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! Poniuutisia sinulta odotellessa :)

   Poista
 4. Ihanaa, että oot päässyt taas Kessin kyytiin ja aivan mahtavaa, että humma oli innokas ja iloinen – silloin on jo paljon olennaista niin kuin pitääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Eilen ei kyllä ollut ihan niin ihanaa, mutta ehkä tämä tästä vähitellen...

   Poista
 5. Tsemppia ! kylla se siita lahtee, pikku hiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nyt nähdä... olen vielä vähän skeptinen.

   Poista