Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

torstai 6. helmikuuta 2014

Hevosen vuosi

Länsimaisen kalenterin mukaan kiinalainen vuosi vaihtui tänä vuonna tammikuun viimeisenä päivänä, 31.1. Tuolloin siirrytään hevosen - tarkemmin sanottuna vihreän eli puuhevosen vuoteen.

Kiinalaisen uudenvuoden ensimmäisenä päivänä yksi kahdestatoista eläinmerkistä ottaa vuoden haltuunsa. Jokainen merkki hallitsee siten omaa vuottaan kahdentoista vuoden sykleissä ja vaikuttaa elämäämme jokaiselle eläinmerkille ominaisella luonteella. Näiden eri eläinten lisäksi kiinalaisessa astrologiassa myös elementeillä on merkkeihin omat vaikutuksensa, nämä viisi elementtiä ovat: metalli, vesi, puu, tuli ja maa.

Vuosi on suotuisa muutoksille. Ajasta hyötyvät etenkin ihmiset, jotka osaavat oikealla hetkellä tarttua tilaisuuteen ja hyödyntää uudet mahdollisuudet. Vuosi tuo mukanaan muutoksia, jotka vaikuttavat elämäntapoihimme jopa vuosikymmenten ajan. Hevosen vuonna nuo muutokset tulevat vauhdilla. Kyytiin on hypättävä nopeasti tai jäätävä suosiolla sivusta katsojaksi. Välimuotoja ei juuri ole tarjolla.

Vuoden 2013 luonnonmullistusten sarja jatkuu hevosen vuonna. Eri puolilla maailmaa sattuu maanjäristyksiä ja tulvia. 2014 on kuitenkin samalla myös hyvä vuosi tieteen ja tutkimuksen saralla. Etenkin ihmismielen kartoittamisessa saavutetaan voittoja. Hevosen vuonna luontaislääkintä samoin kuin monet vaihtoehtoiset elämäntyylit kasvattavat suosiotaan.

Oma kiinalainen horoskooppini sanoo, että vuodesta tulee minulle tasainen ja tavallinen. Kiitos, kuulostaa oikein hyvältä! Onhan näitä mullistuksia ollutkin jo enemmän kuin tarpeeksi. Toivon hevosen vuodelta lähinnä noita ylläluvattuja positiivisia muutoksia, oman ihmismielen kartoitusta ja ehkäpä tutustumista luontais- ja muihin hoitoihin.

Juuri kun tuli kiitosta "hyvistä kuvista" palataan taas totuuden äärelle.
Suomen huonoin selfie.
Kessi seisoo paikallaan kuin tatti - paitsi silloin, kun huomaa minun räpläävän kameraa.

Vaikka tällä viikolla työt ovat haitanneet vähän harrastelua, niin hevosen vuoteen on virittäydytty sopivalla tavalla: ihanan oman Kessin selässä keikkuen! Ensimmäisten päivien ylilyönnit on unohdettu ja nyt puksutetaan eteenpäin rennolla meiningillä. Valmentajakin kävi jo selässä ja piti tuntemastaan. Mikä voisi olla parempaa?

Rehellisyyden nimessä olen lähinnä humputellut pitkin ohjin, koska sain siihen tiukan käskyn tammamaisen kiukuttelun välttämiseksi. Ekoina päivinä kun yritin tehdä kädellä vähän liikaa, ja Kessi ilmoitti jaloillaan varsin reippaasti, että ei näin. Nyt vaan tästä pitäisi ehkä jossain vaiheessa päästä eteenpäin, mutta siihen tarvitsen tarkkaa asiantuntijan silmää ja vähän rohkaisua. Mutta miten hieno tunne on, että hevonen on iloinen ja liikkuu mielellään!

2 kommenttia: