Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

tiistai 12. marraskuuta 2013

Sä tsiigaat voittajaa (tai ainakin melkein)

Yleisön pyynnöstä viime sunnuntain edesottamukset, eli edellisessä viestissä kuvatut kootut havainnot kuvamuodossa...

Kuten kuvasta näkyy, oikea käsi vispaa ja istunta leviää laukassa ponitytön iloiseksi etukenoksi. Kessiltä on hävinnyt kenkä ja peräpää on vähän jumissa... Ekonoomi opetteli taidekuvausta ja siksipä ratsastajan pää näyttää olevan hetkittäin rajattu pois. Ponttooniksi kutsuttu toppaliivikin jäi vahingossa päälle, voi voi!

Vaikka korjattavaa on vaikka kuinka, harmituksekseni selvisi jälkeenpäin, että tämä rykäisy (58,48 %) olisi riittänyt luokan voittoon... Tämä kertonee enemmän tiukasta skaalasta ja muilla olleesta epäonnesta kuin oman suoritukseni loistokkuudesta! Mutta täytyy tunnustaa, että kyllähän se vähän hivelee. Ja luo itseluottamusta, kun tiedän, että tässä on vielä parantamisen varaa, ja oikeakin pärjääminen on joskus ehkä mahdollista. Vertailu muutaman tutun ratsukon tuloksiin samoissa kisoissa osoittaa, että arvostelu oli ihan vertailukelpoinen mihin tahansa muuhun kisaan, vaikka kyseessä oli harjoituskilpailut.


(Jos (kun) joku ihmettelee, mitä ihmettä räplään tuossa alussa, niin oikaisen jalustinhihnan päätä, joka mystisesti päätyi ryttyyn reiteni alle.)


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Älä ole liian kriitttinen itseäsi kohtaan :) Mun silmiin näytti oikein tasapainoiselta ja tasaiselta suoritukselta ja vaikka aina on parantamisen varaa, oli tuossa kuitenkin erittäin hieno alku. Kunnon kisakentille vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aina pitää löytää jotain kehitettävää, eikä tarkoitus ollut olla liian itsekriittinen. Minua on neuvottu, että videoita pitäisi yrittää katsoa ikäänkuin ulkopuolisin silmin, ja sitä teenkin, koska juurikaan en edes tunnista noista itseäni;)

   Poista
 2. Ihanalta näytti! Voi että sun hevonen näyttää kivalta! Tykkäsin erityisesti sen tosi leijuvasta ravista kohti lopputervehdystä. Älä ole liian kriittinen itsellesi, kyllä te osaatte. Aina voi hioa ja parantaa, taitolajissa voi aina kehittyä. Mutta hyvin menee jo nyt, olette sympaattinen pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ravi on tosiaan Kessin vahvin laji. Jotenkin tämä "uuskriittisyys" on ihan kivaakin, koska oikeasti tiedän ja uskon, että nyt on mahdollista oikeasti koko ajan parantaa asioita.

   Poista
 3. Hienoo Sanna! Siis sekä ratsastus että se, että sait videon näkyville :)

  Varsinkin raviohjelmassa Kessi oli tosi kivannäköinen ja sun istunta on mun mielestä kehittynyt huimasti! (Ja lisäksi tietysti kadehdin sun rohkeutta käydä paikoissa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistan yllälausutun Kessin ravista:)
   Ja ylpeänä taputtelen itseäni siitä, että istunta on tosiaan kehittynyt. Laitan tästä ison kiitoksen myös kiropraktikolle, joka on onnistunut kääntämään minua suoremmaksi.
   Kessin kanssa on kiva käydä paikoissa, koska se on kaikkialla niin asiallinen!

   Poista
 4. Kyllä on miellyttävän oloinen ratsu tuo sinun Kessisi! Näyttää niin rennolta teidän meno. Mulle tuli aivan hirvittävä hinku ruveta opettelemaan helppo A:n asioita (heti kun saamme taas ruveta kunnolla treenaamaan)! Annoit mulle inspiraation!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos voin olla inspiraation lähteenä! Treenaamaan vaan, nyt kun Lottakin alkaa olla taas kunnossa. Minusta nuo A:n radat ovat melkein ohjelmina kivempia, ja niissä on niin monta erilaista, että sieltä löytyy helposti itselle sopivia. Meille ainakin tuntuu sopivan kaikki sellainen, jossa tapahtuu paljon, eikä vain hölkkäillä!

   Poista