Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hän on täällä tänään!

Edellisen postauksen kommenttiboksissa veisteltiin, että kun tämän blogin avaa, koskaan ei tiedä, mitä sieltä tulee. No, arvatkaapa, mitä tulee tällä kertaa?


 


Kyllä - hän on täällä tänään. Ja huomenna ja ylihuomenna. Tänään haimme Charlyn kotiin. Tilanne tuli vähän yllättäen ja sekoitti muita suunnitelmia, mutta Herra C on nyt kotona, ja nyt alamme ihmetellä, mitä oikein teemme yhdessä.

Ensimmäinen ratsastus oli yllättävänkin kiva. Ei Charlyn kyydissä nyt varsinaisesti maisemat vaihdu, mutta setä puksutti tasaisesti ja nätisti eteenpäin. Ainakin ensikokeilulla tuntui, että aiemmat ongelmat kuolaimen vastustamisesta ovat jääneet maaseudulle. Ravi ja laukka olivat myös aivan puhtaita, ja setä tuntui kiltiltä ja yritteliäältä. (No, yrittihän se karata tyypilliseen tapaansa myöhemmin vesiboksista, mutta olin sentään nopeampi ja vahvempi - ainakin tämän kerran!) Mitoissa ja kiloissa arvioituna sain myös takaisin aika lailla enemmän ponia kuin millaisena sen olokotiinsa vein. Kai tässä siis vahvasti saamapuolella ollaan?


Vielä painaa pieni huoli siitä, olisiko C-miehen terveydessä jotain isompaakin vikaa, kuten epäiltiin. Tähänkin ehkä tulevat viikot tuovat vastauksia.

2 kommenttia: