Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

tiistai 8. marraskuuta 2011

Läpi syyskuun, läpi repalaisen lokakuun...

Pyhäinpäivän aamu. Uljaat gallialaiset Asterix ja Charly(ix) odottavat että taivas putoaa niskaan. Tai että karkkipussia ravisteleva Herra Ekonoomi tulee vähän lähemmäs.

Nyt helpottaa. Viimeisen kuukauden aikana on menty melkoista vuoristorataa hevosharrastuksen kanssa. Kun tähän on yhdistetty melkoinen ylityöputki, niin päiväkirjan pidolle ei ole jäänyt paljon aikaa. Sen verran monta uutta kokemusta rikkaampi kuitenkin olen nyt myös hevosasioissa, että raporttia seuraa jälkitoimituksena vielä moneen otteeseen. Tässä kuitenkin tiivistetysti tärkeimmät:

* Charly on muutaman kerran ottanut ja karannut tai ollut muuten yleisesti pieni jästipää. Tämän takia kävimme myös Warwick McLeanin käytöskurssilla.
* Osallistuimme Nina Fagerstömin ja Jenny Kainulaisen estekursseille. Toiselle hevosen kanssa, toiselle ilman...
* Harjoittelin ratsastusta myös muilla kuin Charlylla. Varsin vaihtelevalla menestyksellä. Tunnelmat ovat vaihdelleen alkeiskurssin apuluokasta sarjavaihtojen kokeiluun.
* Charly oppi puolivahingossa avotaivutuksen laukassa ja on muutenkin välillä osoittanut oikein kunnon kouluratsun elkeitä. Välillä taas ei.
* Kävin Saksassa ja näin kylän, josta Charly on oletettavasti kotoisin.
* Kuljetusongelmaan saatiin käytöskoulun lisäksi myös toinen, hyvin miehinen ratkaisu: hankittiin uusi, isompi traileri. Herra Ekonoomin sanoin: "Sinä harrastat noita hevosia, mutta minäpä harrastankin tätä hevoskuljetusta."
* Charlyn paras kaveri Herra Z kävi nappaamassa mitaleita SM-hallimestaruuksissa. Charly tuki suoritusta kotikatsomossa kieltäytymällä tarhaan menosta ilman best friendiä.

Raporttia kaikesta ja vähän enemmästäkin seuraa...
Näin pimeää on valitettavasti oikeasti. Marraskuun alku, noin klo 18.

5 kommenttia:

 1. Oonks toi mä?? Sehän näyttää ihan siltä kuin kantaisin kädet! *tuuletuksia*

  t:Mari

  VastaaPoista
 2. Oot sä sä:) Uskalsin julkaista, kun tuo kuva ei mene ihmisen eikä hevosen yksityisyyden loukkaamisen puolelle...

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla teistäki, oon kaivannu sinun postauksia:)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla taas teistä! Tää syksy on kyllä mennyt aikamoista haipakkaa, omatkin päivitykset ovat olleet todella vähäisiä.

  Brooken blogista löytyy pieni haaste:
  http://brookenelamaa.blogspot.com/2011/11/who-me.html

  Jos vaikka toisi kirjoitusinspistä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Petra ja Jonna! Lupaan vastata myös haasteeseen:)

  VastaaPoista