Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

torstai 22. joulukuuta 2011

Julkkisparin raju tappelu: kuka potkaisi ja ketä?

Challe Hevonen ja hänen superjulkkispoikaystävänsä on pidätetty, ja he ovat viettäneet yön putkassa. Kaksikko päätti juhlistaa joululomaansa ravintolassa. Iltapäivän tunteita rakastavaisten välille syntyi suukopua. Tilanne paheni ravintolan ulkopuolella, jossa Challe Hevonen, poikaystävä ja pari muuta kaveria aloittivat perisuomalaisen nyrkki/potkutappelun. Ainoastaan on varmaa, että Challe Hevonen on rytäkässä saanut turpiinsa, sillä toimittajamme bongasivat putkan ulkopuolelta kovin verinaamaisen Challen, joka yritti piilotella toimittajilta.

Iltalehden saamien tietojen mukaan superjulkkis-Zipen ja Challe Hevosen päivä oli kovin kostea. Pariskunta aloitti päivän heinällä sekä menivät sen jälkeen uudestaan syömään. Vasta myöhään iltapäivällä he saapuivat ravintola DTM:ään. Kyseisessä ravintolassa oli Challen ystäviä, myös Aku ja Asterix. Iltalehden saamien tietojen mukaan tappelu olisi alkanut tarhan sisällä.

- On siellä sisällä ollut jotain tappelua, tutkinnanjohtaja Kirkkonummen poliisista myöntää.

Iltalehden saamien tietojen mukaan ravintolassa Challe olisi suuttunut Akun ystävälle, missikisoistakin tutulle Asterixille. Silminnäkijähavaintojen mukaan Asterixia oltaisiin potkaistu. Tämän jälkeen Aku tuli puolustamaan ystäväänsä, jolloin Zippe puolestaan olisi lyönyt Akua. BB-Aku soitti torstaina päivällä Iltalehteen ja kiisti, että hänen poikaystäväänsä olisi potkaistu tai että hän olisi potkaissut.

Poliisi on edelleen vaitonainen illan kulusta. Sen poliisi kuitenkin myöntää, että pahoinpitelystä epäiltynä ovat edelleen Challe Hevonen ja pari muutakin tilanteeseen osallistunutta.

- On vissiin ollut tappelua, ekaksi sisällä ja sitten tämä kadulla tapahtunut, Jukka K Kirkkonummen hevospoliisista kertoo.

- En ihan tarkkaan tiedä tapahtumien kulkua, minulla on tässä nämä rikosilmoitustiedot, joihin kaikki perustuu. Muita nimiä en kommentoi, sillä he eivät ole varsinaisesti asianosaisia.

Poliisi uskoo, että kaverukset vapautuvat ennen joulun pyhiä.

Challe Hevosen vammat eivät vaadi lääkärinhoitoa, mutta turvonnut poski ja valkoisille poskikarvoille levinnyt veri kertovat omaa dramaattista kieltään päivän tapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti