Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

perjantai 18. lokakuuta 2013

Meille, joilla on jo kaikkea...

Urani vakavasti otettavana kouluratsastajana saa ihan uusia ulottuvuuksia, kun pääsen shoppailemaan varusteita tämän syksyn Guccin Equestrian collectionista! Luksusliikkeellä näyttää olevan oikein nettikauppa, joten pystyn tilaamaan satulat ja saappaat suoraan kotiovelle. Kätevää tällaiselle kiireiselle ihmiselle. Luulenpa, että kuriiri voisi tuoda paketin ihan yhtä näppärästi suoraan tallinkin pihaan?


Asu kuntoon heti hallikauden alkuun!

Sisäinen kirjanpitäjäni sanoo, että hevosen tai omiin varusteisiin ei missään olosuhteissa käytetä yli 200 euroa kuussa (poislukien satulan hankinta). Raippa (190 eur) mahtuisi siis mainiosti budjettiini!

Kessi ilmoitti haluavansa tällaisen enkkuhuovan, mutta sitä varten joudun säästämään useamman kuukauden.
 
Hmmm, kypärä on kovin tutun näköinen... Ymmärtävätköhän kaikki kanssaratsastajat varmasti, että päässäni on aito Gucci eikä "vain" ihan tavallinen Charles Owen?
 
Estesatulahan meiltä puuttuukin! Tässäkö se vihdoin olisi? (Hei kultsi, mä myin mun auton! Mutta arvaa mitä - sillä rahalla saatiin tosi hieno satula!)

4 kommenttia:

 1. Ihanan halpaa :) 190 euron raippa lähtee samantien tilaukseen, mulla kun alkoi just täällä nurkat täyttyä seteleistä ja mietin, että mitenhän sitä saisi vähän raivattua kämpää väljemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta silloinhan tuo raippa on tosi kätevä, kun se ei vie edes paljon tilaa!

   Poista
 2. Loistavaa! Mietinkin jo, että mitä tällä kaikella rahalla tekee :) Ei muuta kuin shoppailemaan! :D

  VastaaPoista