Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

maanantai 18. toukokuuta 2015

Jotain uutta, jotain vanhaa

 
Tänään on se päivä. Uusi hevosblogiportaali Playsson.net avaa "ovensa". Jatkossa myös tätä blogia voi lukea portaalin kautta, mutta yhtä lailla vanhassa tutussa osoitteessa. Jotain uutta, mutta kaikkea vanhaa - mikään olennainen osa tätä blogia ei muutu!

Playsson.netin portaali on suunnattu enemmän aikuisharrastajille, kilparatsastuksesta kiinnostuneille, hevosalalla työskenteleville ja opiskeleville. Tiimibloggaajien lisäksi sivustolle tulee vaihtelevia artikkeleita, ratsastusta koskevia kotimaisia ja ulkomaisia uutisia ja paljon muuta. Tiimibloggaajakattaus on varsin monipuolinen ja mukana on useita omia suosikkiblogejani - olen oikein ylpeä, että olen päässyt mukaan tällaiseen seuraan!

Ensimmäiset oma blogipostaukseni olen kirjoittanut loppuvuodesta 2010. Silloin oli blogimaailma kovin erilainen, ja täysikäisten kirjoittamia hevosblogeja vain muutama. Yhteistä noille kaikille silloisille esikuville ja edelläkävijöille oli monipuolinen oman harrastuksen kuvailu: sekä yksittäisten ratsastuskertojen kuvausta, kisaraportteja, varuste- ja tarvikearvioita, syvempää pohdintaa ja kaikkea siltä väliltä. Tällaiseen sillisalaattiin olen itsekin päätynyt, ja samalla linjalla jatketaan. Virallisen huumoribloginkin titteliä Charly-blogille on joissain yhteyksissä tarjoiltu, mikä on minusta vähän hämmentävää: kävijätilastoissa kautta vuosien ovat suosituimpia olleet erilaiset sairauksien hoitoon liittyvät tekstit, joista on enimmäkseen hauskuus kaukana...

Moni asia on tosin muuttunut vuosien varrella: blogini nimen takana oli ensimmäinen hevoseni Charly, jonka varsin söpöinen olemus ja erikoiset edesottamukset taisivat alkuvuosina houkutella blogiin paljon nuoria lukijoita. Myöhemmin hevosten vaihtuessa lukijakuntakin on tainnut aikuistua. Enhän minä tarkalleen ottaen edes tiedä, millaisia lukijoita blogissa vierailee, mutta teitä on paljon!

Vanhalla tutulla linjalla jatketaan edelleen - kiitos Playsson.netille, joka mahdollistaa edelleen oman vapauden ja oman postaustahdin! Olen kovasti tavoitteellinen (lue: fanaattinen) harrastaja, joka suhtautuu hevosteluun kovin tosissaan, mutta ei joka hetki ota sitä silti niin vakavasti. Kessi Kepa Ketsuppi on personal trainerini, paras kaverini ja perheenjäsen, jonka kanssa jaetaan ratsastusharrastuksen isot ilot ja suuret surut. Tämä on edelleenkin tiukasti hevosblogi, jossa ei käsitellä kirjoittajan muuta elämää eikä sen puutetta.

Toivottavasti pysytte mukana matkassa. Uusille lukijoille tervetuloa!

 

PS. Portaalin avajaisten kunniaksi Just Dressage antaa 10 % alennusta koko seuraavasta tilauksesta! Tarjous voimassa 31.5.2015 saakka, myös tilaustuotteista. Tarjous ei koske rehuja, lisäravinteita tai alennustuotteita. Käytä verkkokaupan kassalla koodia JDale0515.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti