Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

torstai 24. toukokuuta 2012

Charlyn päiväkirjasta: School's out for summer!

Elämä on ollut aika mukavaa, kun kevät tulee. Olen pitänyt tarhassa Zipelle kunnon kuria, ja päässyt aika paljon myös maastoilemaan. Mammallakin on ollut taas paremmin aikaa touhuta minun kanssa kaikenlaista. Pari kertaa yritin sille kyllä näyttää ja lähteä rynnimään ihan täysiä esteille pidätteitä kuuntelematta, mutta se sai minut pysäytettyä. Kehtasi väittää, etten olisi muka pystynyt hyppäämään jotain yli 120 cm estettä??? Höh, pystyväthän kaikki muutkin... Kumma kyllä tällaisten temppujen jälkeisinä päivinä oli aina tehokoulutreeniä. Minä kyllä vähän ihmettelen. Toinen outo juttu on ollut, että mamma on välillä jakanut aamu- ja iltaruokia ja siivonnut minun ja muiden karsinoita. Silloin olen aina huutanut tosi lujaa ja varmistanut, että varmasti saan vähintään saman määrän ruokaa kun kaikki muutkin.

Yhtenä päivänä vanha hoitajani ja ratsastajani E tuli myös käymään. Sen kanssa on aina niin kivaa: sain syödä paljon vihreää ja sitten me ratsasteltiin. Ja kerran karkasin siltä pihalle. Ei se enää muistanut tarpeeksi hyvin, mitä kaikkea osaan!Iskänkin säikytin yhtenä päivänä ihan tosissaan. Se räpläsi jotain työkaluja trailerin takana. Ratsastimme mamman kanssa sinne ja vähän yskäisin sitä päin heinäistä limaa ja päristin. "Taivas varjele, mikä sieltä tulee?" se kysyi selvästi pelästynenä. "Sieltä tulee Charly" vastasi mamma.

Mutta sitten ne k -piip!-ttivatkin minua oikein kunnolla! Taluttelivat pihalla ja kun kävelin vaan tyytyväisenä perässä, niin olinkin yhtäkkiä trailerissa. Siellä aloin ihan kunnolla huutamaan kavereita apuun. Zippe ja Koko kyllä huusivat takaisin, mutta eivät tulleet avuksi. Sitten me ajeltiin jonnekin.

Me tultiin talon pihaan ja pääsin ulos. Siellä oli vihreää heinää ja linnunlaulua. Ja vihreää heinää, tosi paljon vihreää heinää! Nurkan takanakin oli vihreää heinää. Olin tosi innoissani. Juoksin ympäriinsä häntä kaarella ja jalat korkealla etsimässä vielä lisää vihreää heinää. Muutaman kerran pääsin ihmisiltä karkuunkin, mutta en edes malttanut lähteä mihinkään, kun siellä oli sitä vihreää heinää!

Ja yhtäkkiä siihen pihaan tuli toinenkin traileri. Ja siellä oli Veikko! Veikko, vanha kaverini meidän entiseltä tallilta. Veikko on kamalan kiva, mutta vähän yksinkertainen kaveri. Muistan, että kerran sille juuttui tuoli päähän. Ja toisen kerran se repi maneesissa jotain loimia sellaisiksi kapeiksi suikaleiksi. Mutta se on kyllä ihan mukava tyyppi vaikka sitä ei ole liialla järjellä pilattu. Ihmiset kyllä väittää, että se liikkuu aika hienosti. Niin kuin sillä olisi jotain väliä.

Ja sitten me pojat päästiin laitumelle - vähänkö siistiä:Veikko osasi kertoa, että ensi viikolla meidän kaveriksi tulee muitakin vanhoja tuttuja. Kesä voidaan olla vaan ja möllötellä. Tosin mamma ja nuo Veikon ihmiset kuvittelevat ratsastavansa meillä myös, mutta kyllä me niille vielä näytetään. Otetaan ihan rennosti. Koulu on loppu, nyt on loma!

2 kommenttia:

  1. Ihanan hyväntuulinen postaus! Tästä se kesä alkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi vaan kadehtia noiden kesäidylliä:)

      Poista