Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

torstai 18. heinäkuuta 2013

Levikset repee

"Vaikka toi sun meno oli aika vetelää
Ja et ollu ruuna entinen kenenkään
Mut ku sä menit kohti etelää
Se sai mun levikset repeemään"
 
 Olisiko aika myöntää, että lempihousut ovat viimein loppuun palvelleet? Nämä ovat nähneet tuulet, tuiskut ja vesisateet. Niihin on pyyhitty mössöturpia ja kuraisia käsiä. Osa koristetikkauksista ratkeili heti ensimmäisinä päivinä, mutta minun ja housujen symbioottinen suhde jatkui sen jälkeen monia, monia vuosia pelottavan kiinteänä. Välillä liiankin kiinteänä, sanoisi asuinkumppani, jos siltä kysyttäisiin. Valehtelematta voi sanoa, että reisien kangas on ollut monesta kohdasta jo pitkään yhden langan varassa. Hetkittäin haaveilin tekeväni niistä jo ilmastoidun kesämallin repimällä reisiin teinimäisiä ilmastointiaukkoja. Kohtalo päätti toisin, ja kangas petti ensin haaroista.

Hyvästi, housut. Te pehmenitte ja venyitte niin täydelliseksi kuin lempifarkut voivat kaikkein täydellisimmillään olla. Rehellisyyden nimissä venyminen ei ole ehkä ratsastushousujen toivottavin ominaisuus. Oli silti ihanaa kiskoa ne päältä välillä vetoketjua ja nappia avaamatta. Kokopaikka takamuksessa lökötti isona löysänä pussina. Pesu paransi tilannetta aina hetkeksi, mutta talvellakin alle mahtui paritkin erilaiset kerrastonhousut. Silti satulassa ollessa pito ja tuntuma oli parhain. Aina.

Hei hei, Hööksin CRW -farkut! Te todistitte, että hevosvarusteen ei tarvitse aina olla kallein ollakseen paras. Teitä odottaa jonkinlainen jatkoelämä lumppukeräyksessä. Koska noudatan nykyisin tunnollisesti "kaksi sisään, yksi ulos" -periaatetta vaatekaappini suhteen (niinhän se meni???), on teitä korvaamaan hankittu uudet Hööksin JH Collection - housut. Alesta 42,50 euroa. Ensimmäiset käyttökerrat lupaavat hyvää. Ne ovat melkein Teidän veroiset. Vaikka eivät ole farkut.

6 kommenttia:

 1. Mun parhaat ja uskollisimmat ratsastushousut on Horzen vuosia vanhat farkkuratsastushousut. Nekin saa kiskottua päälle nappia avaamatta, minkä takia ne myös roikkuvat puolitangossa ja lököttävät polvista ja pepusta tallikavereiden kauhuksi, mutta ne on vaan parhaat! Niin mukavat ja satulassakin hyvät vaikkei grippipaikkoja olekaan. Kaduttaa melkein että on tullut ostettua neljä kertaa kalliimpia Animon, Equilinen, Pikeurin ja Kingslandin housuja kun ne jää kaappiin pölyttymään ja yhdeksän kertaa kymmenestä kiskasen vanhat Horzet päälle :D Osanottoni sinun housujesi puolesta, toivon että omieni kanssa saan nauttia vielä monista ratsastuskilometreistä yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sinä tiedät mistä minä puhun! Minullakin on noita käyttämättä jääviä "oikeita laatuhousuja" ja joitain olen niistä myynyt poiskin, kun tutut ja turvalliset pyrkivät aina väkisin jalkaan.

   Poista
 2. Mä hankin Hööksiltä myös JH Collection- housut talvella, ja ne on ihan parhautta! Parhaimmat housut mitä mulla on ikinä ollu! Kyllä sitä näköjään laatua saa edullisemminkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin ovat hyvät housut! Jos ensi syksyn kuvastossa on jotain vastaavaa, ostan heti toisenkin parin.

   Poista
 3. :D ai kauhia kun tuo alku nauratti:D ikävä tietysti että menetit uskolliset toverisi,mutta silti. Tirsk -L-

  VastaaPoista