Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mari ja Mulkvisti

Ekonoomi soitti kotiin Lapinreissulta ja aloitti vähän yllättävällä tavalla:

- Mari oli sun mukana tänään ja meni Charlylla.
- Niin, mutta miten sä sen tiesit?
- No kun se oli kirjoittanut kivan päivityksen facebookiin. Kun luin sitä alkua, niin ajattelin jo kommentoida, että siellä mä sitten kesällä ylpeästi nojailen Humbauriin kun tytöt kilpailee. Mutta ei mun kai tarvikaan. Jätkähän on taas ollut ihan mulkvisti!

Tästä oli siis kysymys:

"Ponille kyytiä: tilaisuuden tullen Charlyn selkään. Vähänks Pieni Valkoinen oli hieno! Suunnittelin jo lainaavani sitä seuraaviin koulukisoihin, kun fiilistelin pyöreää muotoa ja letkeitä liikkeitä. Kyllä kelpais Challea esitellä vanhoille tutuille ja Sannan paukutella henkseleitä omistaja-aitiossa. :) Sit C sanoi, että johan tässä on tsempattu, fiilistele keskenäs, nielaisi rautakangen, juurtui maneesin hiekkaan ja mulkoili yläkautta silmiin. Vanha kunnon Charly! Monipuolinen pikku otus! ;)"

Näin siis meillä harrastetaan tavoitteellista ratsastusta. Könysin episodin jälkeen vielä itsekin Challen selkään ja katsoin, poistuuko rautakanki sieraimesta. Paheni vaan... Sain kyllä koko ajan Marilta vertaistukea, mitä minun teoriassa pitäisi kädellä ja pohkeella tehdä, mutta Herra C selvästi päätti, että kiintiö on täynnä. Tappiomielialalla suunnittelin jo siirtymistä kuviokelluntaan, ristipistoiluun tai mihin tahansa muuhun harrastukseen.

Seuraavana päivänä vaihdoin hevosta ja katsoin, oliko eilen vika ohjeissa, ratsastajassa vai hevosessa. Samat (joskin miedommat) paineet ja pidätteet saivat löysänletkeän tanskalaisen viritttymään hetkessä jos ei nyt ihan formulaksi niin ainakin urheiluhevoseksi. Tein siis täysin oikein, mutta taas kerran Charlyn itsepäisyys voitti ratsastajan hauikset ja pohkeet ihan 6-1. Itsetunto ratsastajana kohosi taas lähellä lähtötasoa eikä voinut edes oikeasti olla vihainen Challen edesottamuksista - tälläkään kertaa.

Ja ei, en vaihda postimerkkeilyyn enkä Charles Mulkvistiakaan pois, koska se on maailman söpöin, luonteikkain ja rasittavin. Mutta ei kerrota sitä sille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti