Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

On sillä huumorintajua

Kuvittelin eilen, että maanantain hyvä pyöristyminen ja tuntuma olisi jatkunut tänään. Arvaatte varmaan? Joo, ei kiinnostanut. Motivaatiokeinoksi keksin perinteiset "laukkaa tukka tötteröllä" alkuverkat. Ne kyllä kiinnostivat, mutta muodossa ja myötäyksessä oli hakemista. Mutta saimme sen sijaan jotain muuta. Laukanvaihtoja.

Kyllä, laukanvaihtoja. Hevoselta, joka kaikkien tietojen mukaan sileällä ei niitä osaa. Tai viitsi? Tein isoa laukkaympyrää, jolta vaihdoin aina suuntaa ympyrä leikkaa -linjalla. aluksi ajattelin, että mennään ihan reippaasti ravipätkä välillä, mutta herra päättikin ihan itse vaihtaa. Useimmiten 2-3 raviaskeleen kautta ja muutaman kerran jopa suoraan. Huikeaa - tätä täytyy kokeilla toistekin!

Sain ehkä ahaa-elämyksen hiihtokurssilla, jossa treenasimme liukuvaihetta. Tajusin kyseessä olevan täysin sama liike kuin laukannnostossa! Tätä tietoa pitää nyt hyödyntää molemmissa lajeissa - tuntuu nimittäin toimivan, kun sitä ajattelee.

Lopuksi menimme vielä palauttelevat ravit ja käynnit ilman satulaa. Mitä tekee Charly? Jep. Vetää pään alas, kaulan kaarelle ja selän pyöreäksi. Toiseksi hienoiten ikinä.

Epäilen välillä, että hevoseeni on asennettu piilokamera, joka kehittää koko ajan uusia tapoja saada tumpelo omistaja jonnekin epätoivon ja kyyneleisen hysteerisen naurun rajamaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti