Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

tiistai 4. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Vuosi vaihtui ratsastuksen kannalta rauhallisissa merkeissä. Pakkaset ovat kiusanneet sen verran, että kunnon treenit ovat vaihtuneet hankikahlailuksi, ulkoiluksi ja kevyeksi liikutteluksi. Lomailin itse viikon muissa maisemissa ja sain siksi aikaa liikutusapua ihanilta ystäviltä. Pieni herra oli käyttäytynyt oikein mallikkaasti ja liikkunut hyvin - ja reippaasti! Kaikki kolme ratsastajaa kiittelivät erityisesti mahdollisuudesta saada vetää "ihan täysillä laukkaa ympäri tyhjää maneesia". Minua odottikin palatessani oikein reipas ja pirtsakka hevonen, irrottelut ovat selvästi tehneet hyvää!

Vähitellen palailemme takaisin tunteihin ja valmennuksiin. Ehkä postikin tuo kohta Ypäjän sennumeetingin ohjelman ja voisin alkaa miettiä, mihin ryhmään menen. Mutta ei kaikki niin hyvin, ettei pientä huolta: sain vinkin seurata Charlyn etusia, jotka olivat kuulemma ainakin yhtenä päivänä näyttäneet vähän huonoja liikeratoja. Mihinkään paniikkiin ei varmaan ole syytä, mutta mietinnässä on nyt kylmäykset ja Back on Trackit.

Joulutunnelmointia, tarkoituksena ilahduttaa kuvilla paria pientä ihmistä. Sivutuotteena myös muutama säikähtänyt autoilija...

PS. Joulupukki muisti saapaslahjakortilla! Nyt pitäisi vaan vähitellen tehdä valintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti