Etusivu         Tytöt         Pojat         Myydään

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Naps! Ja räks!

Tekeillä oli jo pitkä postaus viime viikon ratsastuksesta ja uusista ideoista, mutta raportointi keskeytetään kiireisen ilmoituksen vuoksi:

Minulle jäi eilen puolikkaat suitset käteen. Siis oikeasti: kesken ratsastuksen. Tuli vähän "löysä kuolaintuntuma" ja siellä lähellä maatahan ne kuolaimet roikkuivat, mukanaan puolikas niskahihna ja ohjat. Ei kun alas ja vahinkoja tutkimaan. Ilmeisesti suitsien nahka on pettänyt, aika erikoisesta kohdasta lähellä niskahihnan ja otsapannan liittymäkohtaa. Onni onnettomuudessa, että napsahdus tuli ihan rauhallisessa käyntipätkässä, eikä mistään hätkähtämätön herra Lennart ollut milläänkään, vaikka yhtäkkiä siirryttiinkin ihan sananmukaisesti kuolaimettomaan malliin.Eniten tässä harmittaa, että hajonneet suitset olivat ne muka hyvälaatuiset Glen Gordonit, joita kesällä yritin myydä kirppiksen puolella. Hajoamiskohta on sellainen, että järkevä korjaaminen ei oikein onnistu. Suitset myynyttä liikettä ei ole enää olemassa, muuten olisi varmasti kysymässä, että kuinkas näin voi kahden kuukauden käytöllä käydä. Onni sinänsä, että en myynyt moista maanantaikappaletta jollekin pahaa-aavistamattomalle. Seuraavaksi varmaan testaamaan kovasti kehuttuja Hööksin edullisia suitsia?

Ja ettei varustevastoinkäymiset tähän lopu, on Mr Charly paloitellut uudehkon tallitoppiksensa. Olen kerännyt sen sisusvanuja pitkin pihoja, ja lähipäivinä on edessä korjausompeluoperaatio.

2 kommenttia:

  1. Auttaisiko ottaa yhteyttä valmistajaan ja palauttaa sinne?

    Tosi kurja juttu. Meillä on nyt uudet suitset,, tänään ekaa kertaa käytössä, ja jostain syystä niitä säädellessä tänään pohdin juurikin tätä samaa, että mitä jos suitset pettävät kesken kaiken. Pitäisi varmaan alkaa pysäyttää ääniavuilla: ratsuni pyshtyy, kun sille huutaa "halt"!

    VastaaPoista
  2. Anni, hyvä idea tuo yhteydenotto valmistajaan! Ei minullekaan tullut mieleenkään, että suitset voisivat noin vain hajota... Onneksi tosiaan oli rauhallinen hetki ja rauhallinen hevonen!

    Ja kiva että teillekin löytyi uudet suitset - hienolta näytti kuvassa!

    VastaaPoista